The day after.

Zo ….. weer bijgekomen van de vorige dag. Hoewel we niets hoefden/konden/mochten doen was het wel een drukke dag. Drie verschillende bedrijven met 6 monteurs over de vloer die allemaal druk bezig waren met onze kachel. Allereerst 2 monteurs voor het plaatsen van de kachel, 2 stuks voor het boren van de 27,5 cm grote gaten door het beton en 2 monteurs voor het bouwen van de schoorsteen. Op de dakdoorvoer na is het het helemaal gereed, ze komen vandaag alleen nog langs voor de dakdoorvoer en dan is het wachten totdat hij aan mag.  Laura was gisteren druk bezig met het fotograferen van de werkzaamheden en hier dan de beloofde plaatjes.

UPDATE : De firma Poll heeft vandaag de schoorsteen keurig afgewerkt. Ze hebben de dakdoorvoer geplaatst en zelfs op zolder de schoorsteen keurig  met een roset afgewerkt afgewerkt. Ook de schoorsteen in de woonkamer is nu helemaal afgewerkt en het resultaat mag er wezen !

Klik hier om alle foto’s te bekijken.

plaatsing01

 plaatsing02

plaatsing03

plaatsing04

plaatsing05

plaatsing06

plaatsing07

plaatsing08

plaatsing09

plaatsing10

plaatsing11

plaatsing12

plaatsing14

plaatsing13

plaatsing15

plaatsing18

plaatsing17

plaatsing19

plaatsing16

This entry was posted on donderdag, juni 18th, 2009 at 09:50 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

 

4 Responses to “The day after.”

  1. ilse muntinga van egmond Says:

    Het is een onderneming,maar jullie hebben er wat voor terug…het ziet er echt indrukwekkend uit.
    Nu veel plezier van gaan hebben…!!!

    liefs ilse

  2. martin Says:

    Dus hij staat er. Mooi man.

    Nu zomers inbranden en ’s winters lekker stoken.

  3. Kasper RS Says:

    Mooie kachel en mooie site. Wij zijn ook bezig met een Silo/C. Bevalt ze goed? Ik neem aan dat je haar nu gebruikt. Kun je mij mailen aub, we gaan volgende week beslissen.
    Met vriendelijke groet, Kasper

  4. Roland Says:

    Hallo!

    Mooi om te zien hoe dat allemaal in z’n werk is gegaan. Leuk om al de foto’s te zien en de stukjes te lezen. Dan weet je toch ook een beetje wat je te wachten staat als wij ook besluiten om voor deze mooie kachel te gaan!! Ik heb wel een vraag over de firma waar jullie de kachel gekocht hebben en laten plaatsen. Was het financieel zo’n groot verschil om toch te kiezen voor het bedrijf in Duitsland?