Ofen Schulte – Bawinkel

Na wat rondzwervingen op internet kwam ik per ongeluk op de website van Ofen-Schulte in Bawinkel (Duitsland) terecht. We zijn gisteren daar spontaan even wezen kijken, ik had geen idee wat ik daar kon verwachten maar het was zeer de moeite waard ! Een prachtige showroom waar enorm veel te zien was en ook zeer veel Tulikivi speksteenkachels. En ook onze kachel stond daar, de Kapitti C. Toen we hem in het echt zagen staan en hem vergeleken met de Silo C die daar ook stond waren we om ….. we gaan voor de Silo CT ! Ook de prijzen zijn daar zeer concurerend en ze hadden iets nieuws : een warmtecollector om warm water van de speksteenkachel te krijgen voor vloerverwarming in onze gang en keuken. Wauw ! We krijgen een officiele prijsopgave van ze voor de kachel en ééntje van een schoorsteenbouwer, de firma Poll waar ze veel mee samenwerken.

This entry was posted on woensdag, maart 11th, 2009 at 11:05 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

 

2 Responses to “Ofen Schulte – Bawinkel”

  1. Paul Says:

    Hebben jullie de prijzen vergeleken tussen Duitse en Nederlandse leverancier,
    en was dat doorslaggevend of was het hele plaatje van de aanschaf bij de duitse leverancier beter?

    Kan je in % aangeven wat prijsverschil was ?

    Bij voorbaat dank voor je reactie
    ps resultaat ziet er fantastisch uit !

  2. admin Says:

    We hebben de prijzen inderdaad vergeleken. We zijn hier in Nederland uitstekend voorgelicht en geholpen maar omdat het om een flink bedrag gaat ben ik toch wezen rondneuzen.

    In Duitsland bleek de kachel zo’n 12% goedkoper te zijn en dat is uiteindelijk op zo’n project toch een boel geld.